ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ

Παντελάκου Αλεξάνδρα Διαιτολόγος Διατροφολόγος Λαύριο

Επί σειρά ετών η Διαιτολόγος Διατροφολόγος Παντελάκου Αλεξάνδρα βοηθά όποιον απευθυνθεί σε αυτήν. Εξυπηρετεί εδώ και χρόνια όλη την πόλη του Λαυρίου κάνοντας αξιολόγηση του ατόμου, έλεγχο βάρους, καταπολέμηση διατροφικών διαταραχών και έλεγχο διατροφής για ιατρικούς λόγους.
 
Είτε για να χάσετε βάρος, είτε για να αυξήσετε το βάρος σας ή ακόμη αν θέλετε απλά να ελέγχετε το βάρος σας καλύτερα και να παραμείνετε σε φυσιολογικά επίπεδα εμείς θα σας βοηθήσουμε.
Σχεδιάζουμε για εσάς και με εσάς το ιδανικό πρόγραμμα διατροφής εξατομικευμένο που να ακολουθεί τις διατροφικές σας συνήθειες και τις δυνατότητές σας.
Ένα σωστό διαιτολόγιο φτιαγμένο από έναν ειδικό είναι μελετημένο να διατηρεί την διατροφική ισορροπία, έχει μόνιμα αποτελέσματα σε απώλεια βάρους, χωρίς να λιμοκτονείτε.
Σε εμάς θα βρείτε την υποστήριξη που θέλατε πάντα για να κάνετε τις σωστές επιλογές. Δεν πιστεύουμε στο να λείπουν τροφές από την διατροφή σας αλλά να καταναλώνονται στη σωστή ποσότητα. Οπότε η διατροφή που θα φτιάξουμε μαζί θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το ιδανικό βάρος και να το διατηρήσετε.
Επειδή μια σωστή διατροφή έχει πολλά μικρά γεύματα, θα δείτε πως υπάρχει τρόπος να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να πεινάτε συνεχώς ή να πιέζεστε. Με τα συχνά γεύματα η διατροφή σας κρατάει μια ροή που κρατάει τον μεταβολισμό σας σε λειτουργία.
Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε όλα τα εφόδια να φτιάξετε τη ζωή που θέλετε.
 

Υπάρχουν γενικότερα διάφορες πληροφορίες για την σωστή διατροφή αν όμως ενδιαφέρεστε για μια πραγματική αλλαγή στη ζωή σας επισκεφτείτε μας και ενημερωθείτε σωστά.

Διαιτολόγος Διατροφολόγος
Παντελάκου Αλεξάνδρα
Μουσουργού Μητροπούλου 49-51 Λαύριο
2292550124 6982567768