ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Παντελάκου Αλεξάνδρα Διαιτολόγος Διατροφολόγος Λαύριο

Επί σειρά ετών η Διαιτολόγος Διατροφολόγος Παντελάκου Αλεξάνδρα βοηθά όποιον απευθυνθεί σε αυτήν. Εξυπηρετεί εδώ και χρόνια όλη την πόλη του Λαυρίου κάνοντας αξιολόγηση του ατόμου, έλεγχο βάρους, καταπολέμηση διατροφικών διαταραχών και έλεγχο διατροφής για ιατρικούς λόγους.
 
Είμαστε γνώστες του θέματος και μπορούμε να σας υποστηρίξουμε για την διατροφή ατόμων με διάφορα νοσήματα, όπως οι καρδιοπάθειες, άτομα με αυξημένη χοληστερόλη ή τριγλυκερίδια ή ουρικό κ.α. Η σωστή διατροφή για άτομα με παθήσεις είναι τις περισσότερες φορές θέμα ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της νόσου, είμαστε δίπλα σας για ότι χρειάζεστε με επιμονή, υπομονή και συνέπεια.
Πολύ σημαντικό θέμα που χρίζει άμεσης αντιμετώπισης είναι η Ψυχογενείς Ανορεξία/ Βουλιμία που μπορεί αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα να αποβεί μοιραία. Η Ανορεξία μελετάτε διεξοδικά εδώ και χρόνια λόγο αύξησης των κρουσμάτων.
Ακόμη και αν το άτομο δεν έχει αντιληφθεί την κατάσταση μπορείτε εσείς να διαβάσετε τα σημάδια όπως, άρνηση του ατόμου να διατηρήσει το βάρος του όταν έχει μειωθεί πολύ για το ύψος και την ηλικία του, έντονος φόβος του ατόμου μήπως πάρει βάρος, διαταραχή στον τρόπο που κανείς βλέπει το βάρος του και σε γυναίκες η απώλεια περιόδου για τουλάχιστον τρείς μήνες.
Τα άτομα αυτά σπάνια αναζητούν από μόνα τους θεραπεία ή βοήθεια και συχνά επαφίεται σε άτομα του κοντινού τους περιβάλλοντος να αποτανθούν σε ειδικευμένες ψυχιατρικές δομές. Παρουσιάζουν τις περισσότερες φορές αντίσταση γιατί φοβούνται ότι θέλουν να τους παχύνουν.
Υπάρχουν γενικότερα διάφορες πληροφορίες για την σωστή διατροφή αν όμως ενδιαφέρεστε για μια πραγματική αλλαγή στη ζωή σας επισκεφτείτε μας και ενημερωθείτε σωστά.
Διαιτολόγος Διατροφολόγος
Παντελάκου Αλεξάνδρα
Μουσουργού Μητροπούλου 49-51 Λαύριο
2292550124 6982567768